Logga in till eKurir
Logga in här!

Beställ

eKurir är ett av marknadens kraftigaste verktyg för e-postmarknadsföring. Ta steget och öka din försäljning genom några enkla knapptryckningar.

För att beställa eKurir väljer du antal mail per månad och tillval i formuläret nedan. Du får alla funktioner du behöver när du beställer - våra tillval är för att hjälpa dig med till exempel import av kontaktlistor och dylikt.

Börja med att fundera på hur många mail du behöver skicka per månad. Betala inte mer än du behöver - du kan alltid uppgradera ditt abonnemang senare!


eKurir körs helt och hållet genom din webbläsare, vilket betyder att du inte behöver installera något program. Tänk dock på att det finns vissa krav på webbläsaren
- Läs mer
här.
Webbläsare
För att tjänsten ska fungera smidigt rekommenderar vi någon av följande webbläsare:

- Internet Explorer 6 eller senare
- Mozilla FirefoxDet här är eKurir e-postmarknadsföring


Funktioner

eKurir på svenska?
eKurir på svenska
eKurir är helt och hållet på svenska. Våra guider, vår personal, vår webbsida och vår support är 100% på svenska.
Helt webbläsarbaserat?
Helt webbläsarbaserat
eKurir körs genom din egen webbläsare, så du behöver inte krångla med cd-skivor och eller inställningar för att installera några program.
Obegränsat antal kontakter?
Obegränsat antal kontakter
Du finns ingen gräns för hur många kontakter du kan ha på din kontaktlista. Och du får importera och exportera dina listor hur mycket du vill.
Fri tillgång till mallar?
Fri tillgång till mallar
Det finns över 100 st färdiga mallar i systemet, som du är fri att använda. Du får möjlighet att skapa dina egna mallar - antingen genom import av HTML-dokument eller genom anpassning av de mallar som finns.
Fri tillgång till guider?
Fri tillgång till guider
eKurir har många nedladdningsbara dokument som hjälper dig att komma igång, samt guider för att hantera systemet på smidigaste sätt. Ingen ska aldrig behöva fastna i programmet!
Autosvar?
Autosvar
Autosvar är mail som går ut till exempel när en kontakt registrerar sig. De behöver inte skickas direkt utan du kan ställa in när du vill skicka mailet, till exempel ett par dagar efter registrering eller ännu längre.
Triggers?
Triggers
Triggers kan du ställa in på kreativa sätt - de är automatiska mail som går ut till exempel när en kontakt klickat på en länk i ditt utskick. De kan också aktiveras av andra saker - till exempel datum. Du kan med andra ord automatiskt skicka födelsedagsmail när dina kontakter fyller år!
Split-test?
Split-test
Split-test är en smart funktion som låter dina utskick tävla mot varandra. Sänd till exempel tre liknande utskick till 10% av dina kontakter. Det utskick som öppnades mest "vinner" och skickas ut till resterande kontakter.
Statistik?
Statistik
Du kan följa dina utskick genom detaljerad statistk, se hur många som öppnat dina utskick, vilken tid de gjorde det och vilka länkar de klickade på. Du kan också se statistik över din kontaktlista, dina autosvar och mycket mer.
Importera kontakter?
Importera kontakter
Du kan importera en befintlig lista av kontakter direkt i programmet. Ett flertal olika format stöds, däribland CSV och textfiler.
Exportera kontakter?
Exportera kontakter
Du kan exportera dina kontakter till en nedladdningsbar fil, antingen som CSV eller XML. Det är enkelt och tar bara några minuter.
Automatisk listhantering?
Automatisk listhantering
Din kontaktlista sköter nästan sig själv. När en kontakt registrerar sig, avregistrerar sig eller på annat sätt uppdateras i listan så sköts det utan att du behöver göra något. Och du kommer aldrig att hitta en enda dublett i listan!
Automatiskt studshantering?
Automatisk studshantering
Studshantering är till för att rensa ut din lista från ogiltiga e-postadresser. När en mail inte gått fram tre gånger (till exempel för att adressen inte hittas) så inaktiveras kontakten på din lista och får inte ytterligare mailutskick. Det här minimerar onödiga kontakter och sköts helt automatiskt.
Schemalagda sändningar?
Schemalagda sändningar
När du är redo att sända ditt utskick behöver du inte göra det på en gång. Du kan ställa in så att det skickas exakt den tid du själv vill. Och du kan till och med ställa in flera utskick, så att dina utskick följer varandra.
RSS-arkiv av utskick?
RSS-arkiv
Alla dina utskick arkiveras, vilket gör att du kan sätta upp en lista på din hemsida med gamla utskick. Du kan till och med koppla RSS till arkivet, så att alla dina blir uppdaterade utan att behöva besöka din sajt.
Specialfält för personliga utskick?
Specialfält för personliga utskick
Du kan välja att samla in all möjlig info om dina kontakter, till exempel favoritfärg och husdjur. Sedan kan du koppla dina utskick mot databasen och skapa personliga utskick, till exempel genom att i ämnesraden skriva "Hej Bosse, nu har vi rea på blå handdukar". Bara din kreativitet sätter gränserna.

 

Detta ingår

Kontaktlistor
Antal utskick per månad
Antal mail per månad
Startavgift
Månadskostnad

 

1

Obegränsat

100 000

499 kr

199 kr

Extra tillval

Extra mail/månad (+100 000 st)
Extra kontaktlistor
Import av kontaktlista
Design av mall
Installation av webbformulär
Anpassade autosvar

 

99 kr/mån

19 kr/st

499 kr

5900 kr

999 kr

499 kr

Beställ eKurir direkt - Klicka på knappen

Beställ eKurir direkt - Klicka på knappen

Frågor? Här får du svar!

3 månader gratis!

Kört fast? Vi hjälper dig!