Logga in till eKurir
Logga in här!

Faktura & betalning

När du har bestämt dig för att beställa eKurir så använder du dig enklast av formuläret på vår hemsida.

Skriv in dina uppgifter och eventuella tillägg direkt i formuläret så kontaktar vi dig inom kort med dina inloggningsuppgifter. I samband med att du får dina uppgifter skriver vi ut en faktura som skickas till den adress du angivit. Denna faktura innehåller kostnaden för startavgift, abonnemang på tjänsten och eventuella tillägg.

Fakturan måste betalas inom 10 dagar från utskrift. Görs inte detta riskerar du avbrott i tjänsten.

Observera att en beställning via vår hemsida är bindande, och att du inte kan avsäga dig abonnemanget genom utebliven betalning. Skulle betalning inte inkomma inom 30 dagar från utskriven faktura riskerar ditt konto att stängas av i väntan på betalning. Vi förbehåller oss rätten att debitera tillägg för påminnelser samt lagstadgat räntepåslag.

Skulle dina fakturor förfalla kommer de att skickas till ett externt bolag för inkassohantering.Betalning per år

För att hålla våra kostnader, och därmed priser, på en låg nivå betalar man för sitt abonnemang ett år i taget. Detta innebär att din första faktura innehåller:


  • Startavgift 499 kr
  • Årsavgift 2388 kr (12 x 199 kr) (just nu tre månaders fritt! = 9x199 kr)
  • Eventuella extra tillval, se nedan

Alla angivna priser på hemsidan är exklusive mervärdesskatt.

Tillval

eKurir är skapat med användarvänlighet i åtanke. Det är samtidigt så pass avancerat att du kan importera/exportera kontaktlistor, skapa mallar och sköta hanteringen av dina kontakter på ett smidigt sätt.

Trots att alla funktioner är tillgängliga för alla användare, vet vi att behovet kan finnas för experthjälp inom området. Därför erbjuder vi oss att hjälpa till med de delar av tjänsten som kan verka svåra eller som kräver lite datorvana.

Prislistan för våra extra tillval:

  • Import av kontaktlista 499 kr
  • Export av kontaktlista 499 kr
  • Installation av webbformulär på din hemsida 999 kr
  • Anpassade autosvar 499 kr
  • Design av utskicksmall 5900 kr

Extra mail

eKurir är gjort för att tillgodose behoven hos de flesta företag och föreningar, och den gräns på 100 000 mail per månad räcker för de flesta. Skulle behovet utvecklas kan man dock alltid utöka denna gräns. När vi ser att en kund har behov av ytterligare mail så kontaktar vi kunden och erbjuder en uppgradering. Det är således inget som sker automatiskt. Detta är för er egen säkerhet - inga otrevliga överraskningar på fakturan.

Skulle du vara i behov av extra mailutskick så faktureras denna kostnad för de månader du har kvar på din bindningstid.

Exempel: Du köper tjänsten i januari 2010. I juli 2010 upptäcker du att din kontaktlista har vuxit och du behöver kunna skicka fler mail. Du kontaktar oss och vi fakturerar dig för extra mailutskick för tiden juli-december 2010.


För närvarande kostar 100 000 extra utskick per månad 49kr/mån.

Behöver du kunna skicka ännu fler mail? Kontakta oss för offert.Extra kontaktlistor

Om du driver flera företag eller föreningar, eller skulle vilja flytta kontakter från en lista till en annan kan det vara bra med en extra kontaktlista. Du kan mot ett tillägg på 49kr/mån och lista få möjlighet att hantera en extra lista. Det gör att du kan hantera flera företag med samma abonnemang. Du kan skapa så många extra listor du behöver. En extra lista påverkar inte gränsen för antal mail du kan skicka per månad.

Faktura & betalning

Här hittar du information som rör betalning och fakturering av eKurir.