Logga in till eKurir
Logga in här!

eKurir är fullspäckat med funktioner

Oavsett om du är en liten förening som vill kommunicera med medlemmar, ett företag som vill kommunicera med kunder eller ett multinationellt företag som vill kommunicera med tiotusentals på samma gång är eKurir rätt väg att gå.

Med eKurir får du en kraftfull lösning som är så lätt att använda att vem som helst i princip klarar av att hantera det. Eftersom de mest avancerade funktionerna sköts automatiskt kan du koncentrera dig på innehållet i dina utskick och låta eKurir göra resten.

Ta steget och börja kommunicera direkt med dina kunder! Det är faktiskt lika lätt som det låter!


Beställ eKurir direkt - Klicka på knappen

Alla funktioner i eKurir

eKurir är lätta att använda och har tillräckligt med kraft för att professionellt sköta allt som har med din e-postmarknadsföring att göra. Nedan ser du alla funktioner.eKurir Design

Design


Utskicksmallar

Välj mellan de ca 50 färdiga mallar som finns i systemet. Du kan också anpassa mallarna till just ditt syfte och till och med skapa egna mallar.


Ladda upp eller importera innehåll

Du kan skriva ditt utskick i vår editor, men också ladda upp ett eget utskick direkt från din dator eller hämta innehållet från en hemsida.


Testade mallar

Våra mallar har testats och fungerar i alla de populäraste e-postklienterna (t.ex yahoo, gmail, hotmail och outlook), vilket innebär att dina kontakter får se utskicket precis som du hade tänkt.


RSS-arkivering

eKurir skapar automatiskt ett RSS-arkiv över alla dina utskick, vilket gör det enkelt för dig att visa upp ditt arkiv på din hemsida eller någon annanstans där RSS stöds.


Lätt att ladda upp bilder

Du kan enkelt ladda upp så många bilder du vill till dina utskick. Varje konto har bildhantering som standard, och du kan ladda upp hur många bilder som helst.


Lätt att förstå sig på editorn

Den inbyggda editorn, där du skriver dina utskick, fungerar som ett vanligt program för ordbehandling. Du kan till exempel ändra hur text ser ut, infoga bilder, ändra färger och skapa länkar lika enkelt som i t.ex. Word.


Förhandsgranskning av dina utskick

Du kan se exakt hur ditt utskick kommer att se ut innan du skickar det. Du kan förhandsgranska direkt i programmet och även maila en kopia till dig själv.


Ankarlänkar

Du kan skapa länkar från en del av ditt utskick till ett annat. Det gör att du kan skriva ett väldigt långt utskick och låta användarna navigera genom en meny direkt i brevet.


Använd din egen mall

Om du har en egen mall sedan tidigare laddar du enkelt upp den i eKurir och kan använda den för dina utskick direkt. Det är så enkelt som att klippa och klistra eller importera från en annan hemsida.


Personliga utskick

Du kan göra dina utskick personliga genom att infoga specialfält i utskicken. Du kan till exempel få mailet adresserat till dina kontakters förnamn genom en enkel kod direkt i dina utskick.


Avancerad HTML-redigering

Genom en knapptryckning kommer du åt källkoden till dina utskick, och kan redigera direkt i HTML-koden!


eKurir Utskick

Utskick


Automatisk avregistrering

Genom en länk i dina utskick kan kontakterna enkelt avregistrera sig från din lista. Kontakterna förblir på din lista, men flaggas som inaktiva, och stoppas från att få utskick.


Hantering av studsad mail

Genom smarta regler för studsad mail kan din lista förbli aktuell och effektiv. Om en kontakt anger felaktig e-postadress som inte går fram kommer denna kontakt att automatiskt bli inaktiverad från framtida utskick.


Ladda upp och skicka bifogade filer

eKurir låter dig ladda upp filer och bifoga dessa i dina utskick.


Bifoga bilder

När du sänder ditt utskick har du möjlighet att infoga filerna i mailet som bifogade filer. Detta gör att kontakterna bara behöver öppna mailet en gång för att kunna se det utan internetuppkoppling senare. Du kan också låta utskicket hämta bilderna från våra servrar varje gång de öppnas, vilket minskar storleken på utskicken.


Spamkontroll direkt i programmet

Du kan analysera ditt utskick i vår spamkontroll innan du sänder det, för att minimera att det klassas som spam. Kontrollen går igenom orden i utskicket och varnar om det förekommer spamrelaterade fraser.


Inga dubletter bland kontakterna

Du behöver aldrig mer oroa dig för dubletter bland kontakterna. eKurir stoppar dem automatiskt redan vid registreringen - inga fler dubletter!


Schemalägg dina sändningar

Du kan skicka dina utskick så fort du är färdig med dem eller schemalägga dem för sändning i framtiden. Du kan också schemalägga flera sändningar - följ upp med automatiska utskick!


Skicka till flera listor

Du kan enkelt schemalägga dina sändningar att skickas till flera kontaktlistor. Dubletter bland kontakterna identifieras automatiskt och tas bort innan sändning.


Förhandsgranskning i flera e-postklienter

Du kan i redigeringen av ditt utskick enkelt kontrollera hur det ser ut i olika e-postklienter. Om något ser galet ut kan du sedan redigera utskicket så att det ser likadant ut i de flesta förekommande klienter.


HTML, text eller båda (multipart)

Du kan skapa utskick i olika format - HTML för full flexibilitet i redigeringen eller enbart text. Om du vill skickar du både och, så att kontakternas e-postklient väljer vilken som ska visas.


Formulär med CAPTCHA-support

Du kan eliminera automatiska registreringar från din hemsida genom att skapa formulär med CAPTCHA-support.


Pausa dina sändningar

Från listan över schemalagda sändningar kan du se vilka som väntar på att sändas och avbryta, pausa och återuppta sändningar som har startats.


eKurir Autosvar

Autosvar


Skapa flera autosvar

Autosvar är utskick som skickas efter att en kontakt har registrerat sig på din lista - du kan ställa in autosvar att skickas direkt efter registrering eller valfri tid därefter. Du kan till och med ställa in eKurir att skicka flera autosvar till dina kontakter, så att de automatiskt följs upp av varandra.


Filtrera dina kontakter

Du kan skicka autosvar till alla dina kontakter, eller ställa in eKurir så att bara vissa kontakter får autosvaren, till exempel företag i Kalmar med mindre än 10 anställda eller de som på din hemsida kryssat för en knapp med "skicka mig mer information". Du kan därmed ha flera autosvar kopplade till din lista och basera utskicken på dina filtreringar.


Statistik över dina autosvar

Precis som med statistik över dina utskick loggas statistiken som rör dina autosvar. Du kan se vilka som öppnade mailet, vilka länkar de klickade på samt mer, till exempel avregistreringar och studsrapporter.


eKurir Avancerade funktioner

Avancerade funktioner


Split-tester

Ta reda på vilket av dina utskick som presterar bäst baserad på öppningsfrekvens och klickade länkar. Med ett split-test skickar du ut flera versioner av ditt utskick till en liten grupp kontakter för att ta reda på vilken av versionerna som öppnades flest gånger. Vinnarutskicket kan sedan automatiskt skickas till resten av dina kontakter på den tidpunkt du själv väljer. Du kan i eKurir skicka obegränsat antal utskick i dina split-tester.


Google-kalender

eKurir har full support för Google-kalendern. Det betyder att du kan koppla dina påminnelser till din Google-kalender och få full överblick av de kontakter du för med dina kunder - som en filfax men effektivare!


Automatisk loggning av händelser

När en kontakt registrerar sig, öppnar ett utskick eller ett autosvar eller när de klickar på en länk i ditt mail loggas allt och hamnar i kontaktens historik. Detta sparas i systemet så att du vet exakt vilka händelser kontakten har utfört och kan basera din framtida kommunikation på detta.


Manuell loggning av händelser

Du kan också använda vår manuella loggningssystem, där du med dina egna ord kan spara händelser om kontakten. Detta gör att du kan föra historik över till exempel dina samtal med kunden, påminna om framtida telefonsamtal så att du inte glömmer dem samt logga försäljning som kunden har genererat. Du kommer lätt åt dessa loggar, eftersom de sparas tillsammans med övrig kontaktinformation. Du kan också koppla eKurir och dessa händelser till din Google-kalender genom en knapptryckning!


Triggers

Du kan genom triggers automatisera uppföljningen av dina utskick. Du kan till exempel skicka mail på dina kontakters födelsedagar, när ett erbjudande håller på att ta slut, när de varit registrerade i ett år och mycket mer.

Med triggers kan du:

- Skicka återkommande utskick på till exempel födelsedagar och årsdagar
- Kopiera kontakter till en ny kontaktlista när de klickar på en länk eller öppnar ett utskick
- Ta bort kontakter från din lista baserat på en händelse (t. ex. när de varit registrerade en viss tid)eKurir Statistik

Statistik


Öppningsfrekvens

Genom vår avancerade statistikfunktion kan du följa dina utskick genom öppningsfrekvens och klickade länkar. Du kan se exakt vilken kontakt som öppnade mailet och även tidpunkt för öppnandet. Du kan även se precis vilka länkar som klickades, och av vem.

Statistiken kan visa öppningsfrekvensen de senaste 7 dagarna, den senaste månaden eller det senaste året. Du kan till och med själva välja vilket intervall du vill visa statistik över - genom snygga diagram eller tabeller med detaljerad information.


Klickade länkar

Se vilka av dina länkar som var populärast. Du kan se exakt vilka kontakter som klickade på länkarna, vilket betyder att du enkelt kan följa upp med telefonsamtal eller vidare mailkorrespondens till just de kunder som ville veta mer!


Google Analytics

Genom en koppling till Google Analytics kan du få ännu mer detaljerad information om dina kontakter. Som tillval lägger eKurir automatiskt till kod som gör att du kan följa klickade länkar i dina utskick genom ditt konto på Google Analytics.


Studshantering

Ibland går utskicken inte fram till alla kontakter. Det kan vara fulla brevlådor, felaktiga adresser eller temporära problem med kontaktens mailserver. eKurir hanterar automatiskt denna information och plockar bort kontakter med felaktiga e-postadresser från din lista. Du får information om alla studsar på din lista, med förklaring från kontaktens mailserver, till exempel "e-postadressen finns inte på vår server", eller "kontaktens brevlåda är full".


Avregistreringar

Du kan se statistik över avregistreringar för varje utskick du sänder. Alla som väljer att avregistrera sig loggas med detaljerad information så att du kan analysera och förbättra dina utskick.


Skicka till en vän

Genom att inkludera en länk där kontakten kan skicka ditt utskick till en vän kan du lätt se hur populärt ditt utskick var och vilka kontakter som valde att skicka det vidare till sina vänner.eKurir Kontaktlistor

Kontaktlistor


Full kontroll över din kontaktlista

Genom vårt kraftfull system för listhantering kan du automatiskt hantera all information om dina kontakter på ett säkert sätt. Genom eKurirs automatiska utskick av bekräftelsemail kan du vara helt säker på att kontakten verkligen vill ha dina utskick och slippa automatiska registreringar genom din hemsida. Dina avregistreringar från listan sköts helt automatiskt, och likaså rensning av felaktiga e-postadresser.


Lägg till kontakter manueller eller importera från fil

Du kan lägga till kontakter på din lista helt manuellt eller importera från en fil från Excel, Outlook eller csv-filer.


Avregistreringar genom ett klick

Genom att infoga en länk i dina utskick kan kontakterna genom ett klicka avregistrera sig från framtida utskick. Enkelt för dina kontakter, enkelt för dig. Inga fler irriterade kontakter som klagar över att avregistreringar inte respekteras!


Formulär på din hemsida

Du kan enkelt designa ditt webbformulär med de uppgifter du vill samla in. Du får all kod du behöver och sätter helt enkelt in formuläret på din hemsida. Nu kan dina besökare registrerar sig för dina utskick kan du få mail om detta direkt.


Specialfält

Du kan själv välja vilken information du vill samla in om dina kontakter. Genom att be kontakterna ange sin hemstad, sin ålder eller telefonnummer kan du sortera kontakterna och kommunicera direkt med de som bor i tex Karlstad, eller de som är under 26 år. Genom att infoga specialfälten i dina utskick kan du göra dem personliga, till exempel med ämnesraden "Hej Bengt", osv.


Ändra uppgifter

Alla kontakter på din lista kan själva ändra sina kontaktuppgifter som e-postadress, förnamn, efternamn, m.m.


Segmentering av listor

Du kan filtrera dina listor och skapa segment - till exempel alla som har hotmail som mailadress eller de från en specifik stad. Du kan sedan välja att kommunicera med just det segment du väljer.


Skapa flera listor

Standardabonemmanget i eKurir tillåter dig att hantera en kontaktlista. Skulle du behöva fler kan du enkelt uppgradera ditt abonemmang upp till obegränsat antal listor. Du skulle då kunna ha en lista för "Nyhetsbrev", en för "Intressenter" och en för till exempel "Tidigare kunder".


Bekräftelsemail

Du kan säkerställa att kontakterna på din lista verkligen vill ha dina utskick genom att kräva bekräftelse från kontakterna. De får då ett mail när de registrerar sig (automatiskt) där de måste klicka på en länk för att bekräfta sitt intresse.


Ta bort många kontakter

Du kan radera kontakter från din lista genom att filtrera dem på e-postadresser eller genom att ladda upp en fil med förbjudna adresser och domäner. Du kan välja att radera dem helt från listan eller inaktivera dem från framtida utskick.


Anpassad vy av kontakter

Du kan välja vilken information du vill visa när kontakterna visas i överblicksvy. Det innebär att du snabbt kan se den information du tycker är intressant.