Logga in till eKurir
Logga in här!

Installera & uppgradera

eKurir är en helt webbaserad tjänst, vilket innebär att du inte behöver installera något på din egen dator.

Eftersom vi driver tjänsten på våra servrar behöver du inte använda din egen datorkapacitet för att göra utskick. Det enda som behövs för att använda tjänsten är en internetuppkoppling och en webbläsare, resten sköter vi.


För att systemet ska fungera smidigt ställer det dock vissa krav på din webbläsare. För att tjänsten ska fungera rekommenderar vi någon av följande webbläsare:


  • Internet Explorer 6 eller senare
  • Firefox

Din webbläsare kan fungera i systemet även om den inte nämns ovan, men vi kan inte garantera att allt fungerar som det ska. Du måste du tillåta Javascript, pop-ups samt flash (aktiverat som standard).

Om du upplever problem med tjänsten kan du alltid maila supportärenden till support@ekurir.se.Internetanslutning

Som med alla webbaserade tjänster kommer eKurir att upplevas snabbare med en bredbandsuppkoppling. Det kommer då att gå smidigare att ladda upp bilder och att kommunicera med databasen, som lagrar dina utskick, bilder, kontakter och statistik. Vi rekommenderar en uppkoppling på ca 1Mbit/sek.

Din internetuppkoppling påverkar inte hastigheten med vilken systemet skickar ut mail, eftersom det sker genom våra egna servrar. Inte heller påverkar din datorhastighet hur snabbt eKurir fungerar, eftersom du arbetar mot vår server, som sköter systemet. En snabb uppkoppling kommunicerar dock snabbare med våra servrar, vilket gör att sidorna till exempel laddas snabbare.