Logga in till eKurir
Logga in här!

Vi gör det lättare att kommunicera med flera!

eKurir är ett verktyg för att enkelt och smidigt kunna kommunicera med många människor samtidigt.

eKurir skapades ur ett behov av att kunna sända ut proffsiga nyhetsbrev. Efter lång tid av letande, testande och offertförfrågande insåg vi att de tjänster som erbjöds antingen var för dyra eller inte tillräckligt avancerade. Dessutom var det många av våra konkurrenter som erbjöd billiga abonnemang med som sedan tog betalt för extratjänster - som att kunna se statistik.

Vi letade efter ett program som var enkelt att använda, avancerat nog för våra behov och som inte kostade skjortan. När vi väl hittade lösningen ville vi dela med oss av den till andra, vilket gjorde att vi nu ett år senare har utvecklat den produkt som vi själva skulle köpt för ett år sedan.


Det finns få billigare sätt att marknadsföra

Att använda e-post i sin marknadsföring är ett av de billigaste sätten att kommunicera med många samtidigt. Genom några knapptryckningar har du fått ut ditt budskap till hundratals, tusentals eller ännu fler personer. Fördelen jämfört med många andra sätt är att mottagarna läser ditt budskap på sin egen skärm, vilket ger dig en helt annan närvaro. Och eftersom du kan logga statistik över mottagna mail vet du direkt hur många som har öppnat ditt mail.


Upptäck kraften i e-postmarknadsföring

Anledningen till att vi sökte efter en tjänst för att skicka e-post är den otroliga kraft som ligger i mediet. Vid rätt användning kommer e-post att öka din försäljning markant. Tänk bara på de nyhetsbrev du själv prenumerenar på, det är inte alltid man hinner läsa igenom dem ordentligt, men den ständiga påminnelsen om att restaurangen, butiken eller frisörsalongen finns gör att man för en sekund stannar upp och kommer ihåg företaget.


För föreningar, företag och festfixare

Oavsett vem du vill kommunicera med fungerar eKurir för ändamålet. Du kan kommunicera proffsigt med fotbollslaget, kunderna eller med dina affärskontakter på ett sätt som aldig varit enklare. Och du behöver inte skicka utskick med bilder efter en färdig mall, du kan låta dina utskick gå ut i ren text, precis som ett personligt mail. Med vår funktion för autosvar kan du skicka ut mail direkt när en kontakt ansluter sig till din lista.


Kontaktlista som sköter sig själv

När du har satt upp ett webbformulär på din hemsida (du skapar koden automatiskt i eKurir) är det bara att luta sig tillbaka och börja planera för dina utskick. När en kontakt ansluter sig hamnar han eller hon automatiskt på listan, och vill de av någon anledning inte ha fler mail så finns avregistreringslänk i mailet som automatiskt tar bort kontakten från listan. Inga fler arga mail från irriterande kontakter!


Använd kreativiteten

Det finns hundratals tips på hur du kan använda e-postmarknadsföring för att öka din försäljning, och det är bara kreativiteten som sätter gränser.