Logga in till eKurir
Logga in här!

Avtal & villkor

Här hittar du de allmänna villkoren för ditt avtal med eKurir.

eKurir är en transparent tjänst där du ska veta vad som gäller utan att behöva läsa en hel bok. Vi arbetar ständigt för att förbättra och förenkla kommunikationen med våra kunder. Nedan följer några av de viktigaste delarna av avtalet. Längst ned på sidan hittar du en länk till det fullständiga avtalet.


eKurir i korthet

eKurir är en nätbaserad tjänst som möjliggör för privatpersoner, organisationer och företag att kommunicera med många personer samtidigt. Detta sker genom e-postutskick till de kontakter som är uppskrivna på användarens kontaktlista. Användaren som köper tjänsten från eKurir ansvarar själv för innehållet i sina utskick samt för eventuella problem som kan uppstå till följd av att ha utnyttjat tjänsten. eKurir ser allvarligt på spam och utskick av massmail till mottagare som inte aktivt valt att få informationen. Läs våra etiska regler.


Tjänstens omfattning

eKurir drivs på dedikerade servrar från en serverhall i Stockholm. Såvida inte något oförutsett händer kommer tjänsten att vara tillgänglig dygnet runt, året om. Ibland behöver vi uppgradera tjänsten, vilket sker vid planerade driftsstopp som meddelas i förväg. Vi måste dock reservera oss för fel som vi inte kan påverka, till exempel grävningsarbeten och stormar utanför vår kontroll, vilka kan komma att medföra störningar i tjänsten. Vi kommer dock alltid att arbeta för att bibehålla en hög kvalitet på tjänsten och skulle den ligga nere kan du vara säker på att vi vet om det och arbetar på att lösa problemet.


Tjänstens begränsningar

eKurir är i huvudsak en tjänst för att skicka e-post och hantera sina kontaktlistor. Tjänsten drivs helt och håller på nätet, vilket gör att du måste vara uppkopplad mot internet för att använda tjänsten. Vi har inte några krav på minimal bandbredd från våra kunders sida, men en hög hastighet underlättar arbetet. En långsam internetuppkoppling kan därför göra tjänsten långsam vid exempelvis uppladdning av bilder och visning av kontakter, som hämtas ur din databas.

eKurir kan inte garantera att de utskick som sänds via vår tjänst kommer fram till alla kontakter på våra kunders kontaktlistor. Det beror på att mailets innehåll kan stoppas i mottagarnas spamfilter. Vi ersätter inte våra kunder för missade leveranser eller utskick som inte kommit fram.


Etiska regler

eKurir är ett seriöst verktyg för utskick av nyhetsbrev, kampanjer och information till ett antal människor på en kontaktlista. Det är inte meningen att eKurir ska användas av oseriösa personer i syfte att sprida budskap som går emot våra etiska regler, eller sådana budskap som brukar betraktas som skräppost eller spam. Vi förbehåller oss rätten att utan förvarning stänga av personer som överträder våra regler. eKurir ställer inte upp på budskap om:


  • Pornografi
  • Rasism/nazism/främlingsfientlighet
  • Stötande reklam


Vi ställer heller inte upp på adresslistor som som består av slumpvis genererade adresser eller adresser som inhämtats från hemsidor genom robotar.

Fullständigt avtal och villkor

Ovanstående är våra grundprinciper för användning av tjänsten. Vill du ha ytterligare information och läsa avtalet i sin helhet kan du kontakta oss här.Kört fast? Vi hjälper dig!